Kleinschalig en persoonlijk Kinderdagverblijf Mimpi - Wij bieden méér dan alleen kinderopvang
Kinderdagverblijf Mimpi

Algemeen

  • Vertikaal, met nadruk op kinderen tussen 0-4 jaar
  • Groepsgrootte maximaal 16 kinderen groep 1, maximaal 10 kinderen groep 2

Bij onze babies wordt vooral aandacht besteed aan het verzorgen, voeden, knuffelen van de kinderen. De ontwikkeling van de kinderen wordt in de gaten gehouden en er wordt steeds getracht de kinderen te bieden wat ze nodig hebben. Hierbij valt o.a. te denken aan speelgoed, materialen, activiteiten.

In de groep is voldoende materiaal aanwezig om uw kind te stimuleren en zich te ontwikkelen van baby naar dreumes en peuter. De leidsters weten wanneer ze welk materiaal kunnen inzetten.

Afhankelijk van de ontwikkeling van uw kind worden passende activiteiten aangeboden. Centraal staat de aandacht voor elk kind afzonderlijk en de mate van plezier. “Elk kind is uniek !” Het is belangrijk dat elk kind het naar zijn of haar zin heeft en zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Even terug naar hoe het allemaal begon :

“MIMPI” het Indonesische woord voor “DROMEN”…een kleinschalige, particuliere kinderopvang die haar deuren opende in 2001 met de volgende gedachte :

“Voor kinderen is er niets fijner dan dromen…met hun fantasie kunnen ze veel……………..”

 DROMEN / BELEVEN / KIJKEN / VERWONDEREN / SAMENSPELEN / EXPERIMENTEREN / UITDAGINGEN AANGAAN…

 Deze gedachte speelt nog steeds de hoofdrol.

 

 

Inspectierapport

Minimaal 1 x per jaar probeert de GGD bij alle kinderopvangorganisaties een inspectie uit te voeren. Zo óók bij Mimpi. Er wordt o.a. gelet op veiligheid, gezondheid en leidster-kind ratio.

Wij doen altijd ons uiterste best om aan alle gestelde eisen uit de Wet Kinderopvang te voldoen.

Zie ook het definitieve inspectierapport van de GGD Zaanstreek-Waterland 2018

Bekijk ook enkele foto’s van kinderdagverblijf Mimpi (0-4 jaar) gevestigd in Kalf 124B te Zaandam. Het laatste nieuws over Mimpi is hier te vinden!

Mimpi_algemeen