Kleinschalig en persoonlijk Kinderdagverblijf Mimpi - Wij bieden méér dan alleen kinderopvang
Kinderdagverblijf Mimpi

Reviews

Bekijk alle reviews op Beste-Kinderdagverblijf.nl

Beoordeling KDV Mimpi

Huiselijk, knus en gezellig

Opvang bij Mimpi van februari 2014 tot heden

In de buurt konden we kiezen uit drie kinderdagverblijven. We kozen voor Mimpi, vanwege de persoonlijke benadering, het feit dat ze mee denken, flexibel zijn en het er knus is. Wij wilden geen ‘organisatie’, een bolwerk van kinderdagverblijven die omver valt van de regeltjes en waar ‘mee denken’ onmogelijk lijkt. Wij wilden een goed kinderdagverblijf waar onze dochter kan groeien en bloeien. Waar ze speelt en spelenderwijs ook wat leert. Waar ze zich goed voelt. Dit vonden wij, want onze dochter heeft het ontzettend naar haar zin bij Mimpi. Bij het ophalen krijgen we een prettige update, er wordt met onze dochter gespeeld, maar ook gekeken naar haar ontwikkeling. Op een fijne wijze. Erg leuk vind ik haar schriftje, waarin verslag wordt gedaan van wat ons meisje die dag heeft mee gemaakt. Het voelt gewoon goed, dus wij bevelen Mimpi van harte aan!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Lieve leid(st)ers

 

Elk kind

Opvang bij Mimpi van februari 2014 tot heden

Het is een heerlijk kinderdagverblijf met hele lieve leidsters het is niet zo heel groot waardoor het een beetje huiselijk is. Al met al ik ben helemaal niet van de kinderdagverblijven maar mijn kleine meid laat ik compleet gerust achter bij deze lieve leidsters!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

 

Huiselijke en gezellige sfeer

Opvang bij Mimpi van juni 2011 tot heden 

Fijne en huiselijke sfeer. Mijn zoontje gaat er vanaf 3 maanden al met heel veel plezier er heen hij is nu 3 en als ik hem op kom halen probeerde hij zo veel mogelijk tijd te rekken om langer te mogen blijven! Hij is behoorlijk een aandacht vragertje en krijg de aandacht die hij nodig heeft. Er is veel aandacht voor dingen ontdekken en proeven (eigen groenten en fruit uit ‘t tuintje proeven). Ook het stimuleren van zelfstandigheid is belangrijk en wordt veel aan gedaan. Ik vond ‘t moeilijk om m’n kindje bij “vreemden” achter te laten, maar ben heel blij met mijn keuze voor Mimpi!

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

 

Geen oppasadres, maar goede en leuke zorg!

Opvang bij Mimpi van oktober 2011 tot heden

We rijden ervoor om! Onze zoon is altijd met veel plezier naar Mimpi gegaan. Voor ons vanzelfsprekend dat nu ook onze dochter (2) naar Mimpi gaat! Met veel plezier! De leidsters zitten boordevol leuke ideeën en iedere dag (2 dgn opvang) is een feestje! Sinterklaas op de rondvaartboot, een konijn en een groente tuintje, met mooi weer naar het Jagersplas, een echte dansjuf die komt dansen met de kinderen, liedjes zingen die wij (de ouders) niet kennen, dagje Artis en zoveel meer! Attent van de leidsters om ook een zelfgemaakt kadootje te krijgen als mama of papa jarig is en kan zo nog even doorgaan! Kortom; geen enkel minpuntje kan ik verzinnen!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Zorg & aandacht, Inclusief luiers, lunch & drinken

 

Fijne huiselijke omgeving

Opvang bij Mimpi van augustus 2008 tot april 2012

Onze kindjes hebben het erg leuk gehad bij Mimpi. Ze hebben er ook veel geleerd. Mimpi is een aanrader.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, De overgang naar school verloopt erg goed dankzij de samenwerking met de scholen

 

Van mij een dikke 10!

Opvang bij Mimpi van juni 2013 tot augustus 2014

Super zijn ze! Toen ik voor de eerste keer opbelde of het goed was dat we kwamen kijken bij Mimpi en vroeg wanneer het zou kunnen, was het gelijk van ‘als je tijd heb mag je gelijk komen’. Helemaal super, zijn ook bij ander KdV geweest en dan konden we over een week wel een afspraak maken om te kijken. Omdat we een binnenvaartschip hebben konden we niet echt zeggen of ze op de afgesproken dagen altijd kon komen. Dit was helemaal geen probleem een belletje was voldoende. Net zoals extra dagen, als er plek was kon dit ook gewoon. M’n meis heeft het prima naar haar zin gehad. Lekker knutselen, uitstapjes,buitenspelen, in de tuin meehelpen, Lumi het konijn voeren,met de lampion door de buurt, sint en pieten die langs kwamen en wat in de schoen deden een feestje met verjaardagen en een cadeautje erbij en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Gewoon een super leuke opvang. Lekker huiselijk, niet het steriele idee wat ik bij het andere KdV had. Heb m’n meisje altijd met een gerust hart achtergelaten.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

 

Een goede keuze voor iedereen

Opvang van november 2010 to: augustus 2014

Ik heb een tweeling van bijna 4 en zij hebben het altijd naar hun zin bij Mimpi. Vaak als ik ze ophaal willen ze niet met mij mee naar huis. Ze zeggen dan mam ben je er nu al weer! Ik denk dat dit dan wel genoeg zegt over hoe het gaat bij Mimpi. Ze leren er heel veel; liedjes , tellen, samen spelen , knutselen, ze maken erg leuk dingen met bijvoorbeeld moederdag enz. Ik ben zeer te spreken over Mimpi en vind het eigenlijk wel een beetje jammer dat mijn meiden straks 4 jaar zijn.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

 

Ik ga naar het kinderdagverblijf van mijn mama 😉

Opvang van maart 2012 tot heden

Ik ben nu 2,5 jaar en speel meerdere dagen per week in het kinderdagverblijf van mijn mama. Ik vind het héél erg leuk en heb er veel plezier! Ik vind het vooral heel erg leuk om met de andere kindjes te spelen en dierentuinen te maken met de speelgoeddiertjes. Mijn mama laat me met een gerust hart achter. De leidsters doen veel leuke dingen met ons , zowel binnen áls buiten. We knutselen, zingen,dansen, maken muziek, bakken koekjes en nog véél meer ! Regelmatig komt juf Eszter om ons peuterdanslessen te geven…dit vind ik nog een beetje spannend, maar ik vind het wel heel leuk om naar de andere dansende kindjes te kijken ! We hebben ook een konijntje in de tuin én een moestuintje ! Als mama of papa me weer op komen halen, lezen we samen het dagverslagje in mijn schriftje en vertel ik honderduit wat ik allemaal heb gedaan … van al dat spelen word ik wel een beetje moe en daarom slaap ik meestal als een roos na een dagje Mimpi…:-)

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Mijn kindje is gek op alle leidsters !,